Om oss

NordKapital arbetar med affärsjuridik, molnbaserad avtalshantering
och kostnadsfri inkasso. Detta bedrivs via bifirmor och moderbolaget.
Vi är en affärsjuridisk byrå som själva och i samarbete med partners utvecklar lösningar som förenklar och ger trygghet i din dagliga verksamhet. NordKapital har sedan 1994 bedrivit verksamhet via sina kommanditbolag. Under 2016 samlade vi all verksamhet och kompetens i ett bolag. 

 

Vilka vi är

Vi på NordKapital har ett gemensamt mål – att bidra till ett enklare företagande. Våra medarbetare är experter inom juridik, inkasso och företagande. Vi jobbar med allt från paketlösningar till skräddarsydda anpassningar som möter just era behov. Vi arbetar långsiktigt och
tror att en bra affär bygger på bra relationer.
Varmt välkomna till oss på NordKapital!
1494576595924531

 

 Vilka vi är 

 
Vi på NordKapital har ett gemensamt mål – att bidra till ett enklare företagande. Våra medarbetare är experter inom juridik, inkasso och företagande. Vi jobbar med allt från paketlösningar till skräddarsydda anpassningar som möter just era behov. Vi arbetar långsiktigt och tror att en bra affär bygger på bra relationer.
Varmt välkomna till oss på NordKapital!
1494576595924531

 

 

Din trygghetspartner

Genom vårt företagsabonnemang får ni tillgång till inkasso, juridisk rådgivning och molnbaserad avtalshantering. Kombinera dina
val, skräddarsy ett paket just för dig eller ta alla våra tjänster
för att skydda ditt bolag. Våra lösningar är till för att ni ska kunna
ägna er tid åt det som verkligen är viktigt – ert företag.

 

 Din trygghetspartner

 
Genom vårt företagsabonnemang får ni tillgång till inkasso, juridisk rådgivning och molnbaserad avtalshantering. Kombinera dina val, skräddarsy ett paket just för dig eller ta alla våra tjänster för att skydda ditt bolag. Våra lösningar är till för att ni ska kunna  ägna er tid åt det som verkligen är viktigt – ert företag.